Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/redlightfashionamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Over ons | Redlightfashionamsterdam

Over ons

 

Een modeontwerper is de persoon die de nieuwste modetrends en stijlen bedenkt waar mensen hun garderobe omheen gaan baseren. Ze hebben een sterk gevoel voor stijl en weten kleuren te combineren om aantrekkelijke outfits te creëren. Soms worden ze ingehuurd door kledingbedrijven om nieuwe kledinglijnen voor hun klanten te produceren; Velen zijn echter ook zelfstandige en werken met individuele klanten aan projecten.

De belangrijkste hubs voor een carrière als modeontwerper bevinden zich in New York en Californië; Sommige ontwerpers vinden echter succes bij het werken met kleinere bedrijven in de hele VS. Van modeontwerpers die met grotere bedrijven werken, wordt vaak verwacht dat ze vaak reizen, omdat het vaak nodig is om klanten, leveranciers en fabrikanten te ontmoeten die zich in verschillende gebieden bevinden. Reizen is ook nodig om handels- en modeshows in de VS en de wereld bij te wonen.