Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/redlightfashionamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Zo breng je de passie terug in de slaapkamer | Redlightfashionamsterdam

Op den duur kan het saai worden in de slaapkamer. Of je nu al jaren met iemand bent, samenwoont of elkaar eigenlijk nog niet zo lang kent of niet zo vaak ziet. Het sluipt er soms gewoon in. Dan wil je die passie terugbrengen in de slaapkamer. Daar zijn verschillende manieren voor. Wij geven je een paar suggesties die je misschien kunnen helpen om die passie weer op te doen leven.

Stimulerende middelen

Bijvoorbeeld stimulerende middelen. Er is meer dan genoeg op de markt, met name voor de man. Klik hier om daar meer over te leren. Veel middelen zijn bedoeld om een man eenvoudiger een erectie te laten krijgen. Bijvoorbeeld Cobra 120mg. Dit is een middel waarvan de werkzame stof sildenafil is. Gedurende 5 uur is het eenvoudiger voor een man om dan een erectie te krijgen. Er is nog altijd seksuele opwinding nodig. Het is dus niet zo dat je zomaar een erectie krijgt als je Cobra 120mg gebruikt.

Andere hulpmiddelen

Er zijn natuurlijk ook andere middelen op de markt om je te helpen met je erectie of om op een andere manier te helpen in de slaapkamer. Zo zijn er talloze speeltjes. Die zijn er niet alleen voor mannen of vrouwen, maar ook voor koppels – zowel heterokoppels als niet-heterokoppels natuurlijk. Je kunt echt alle kanten op met hulpmiddelen om elkaar, of jezelf, extra te stimuleren in de slaapkamer. Misschien doet dat de passie in de slaapkamer voor jullie wel heropleven. Het is in ieder geval de moeite waard het uit te proberen als de passie echt gedoofd lijkt.

Blijf met elkaar communiceren

Hoe dan ook is het wel zo prettig om hierover open en eerlijk te blijven. Laat je partner weten dat je iets mist of iets nieuws wil proberen. Misschien durfde hij of zij het evengoed niet aan te kaarten. Communicatie is de basis voor een goede relatie, maar ook voor een fijn seksleven. Laat dus weten waar je aan denkt, wat je fijn vindt en wat je mist.

Vergeet elkaar niet te waarderen

Soms liggen de problemen van de gedoofde passie dieper. Laat je je partner wel genoeg weten dat je hem of haar waardeert, en andersom? Onzekerheid over jezelf kan zich doorzetten naar onzekerheid in bed en zodoende de passie doen doven. Dat kun je voorkomen of omkeren door uit te spreken hoe fijn je iemand vindt – op wat voor manier dan ook. Daarvoor hoef je niet altijd woorden te gebruiken, dat kan natuurlijk ook door aanrakingen.