Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/redlightfashionamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Hoe de perfecte damesportemonnee vinden? | Redlightfashionamsterdam

Krijg jij het tijdens het afrekenen bij een winkel al snel Spaans benauwd doordat je jouw pinpas niet kan vinden? Dan ben je zeker weten niet de enige. Voor veel vrouwen is dit tot op de dag van vandaag namelijk een herkenbaar probleem. Dit komt vooral doordat zij dagelijks verschillende kleine spullen bij zich dragen in een handtas. Hierdoor verdwijnt het overzicht en duurt het langer voordat de geliefde pinpas boven water is. Om dit probleem voor eens en altijd te voorkomen vertellen wij je graag hoe je de perfecte damesportemonnee kunt vinden. Lees snel verder en wie weet heb jij binnenkort altijd in een handomdraai je pinpas bij de hand!

 

#1 Kies een exemplaar die bij verschillende outfits past

Wanneer je regelmatig gaat shoppen, dan weet jij inmiddels als geen ander dat iedere winkel wel zijn eigen pas heeft waarmee je kan sparen voor kortingen. Al deze pasjes nemen aanzienlijk veel ruimte in jouw tas. Om te voorkomen dat je eindeloos moet zoeken naar dat ene pasje in jouw tas is het verstandig om een goede damesportemonnee te nemen. Hiermee heb je alle pasjes op één overzichtelijke plek wat het afrekenen bij een winkel een stuk prettiger maakt.

Ondanks de praktische voordelen van een portemonnee is het natuurlijk ook ontzettend belangrijk dat het past bij jouw kledingstijl. Om dit te realiseren zijn er tegenwoordig honderden verschillende exemplaren op de markt gebracht. Hierbij kan je onder andere denken aan damesportemonnees van leer met een strak design. Wil je liever iets vrolijker hebben? Kies dan eens voor een exemplaar met een opvallende kleur of een gek printje. Op die manier wordt de portemonnee een echte eyecatcher.

 

#2 Maak kennis met de handige secrid portemonnee

Moet jij veel met het openbaar vervoer reizen en ben je bang dat je uiteindelijk slachtoffer wordt van criminelen die contactloze pinpassen skimmen? Dan is een secrid portemonnee een uitstekend idee. Dit is een handige kleine portemonnee waarmee je in één handbeweging alle passen tevoorschijn haalt. Hiermee heb je jouw passen altijd op het gewenste moment bij de hand, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat er dankzij jou lange rijen ontstaan bij de kassa. Bovendien zijn de handige secrid portemonees voorzien van een speciale omhulzing wat het skimmen van pinpassen onmogelijk maakt. Ideaal als je regelmatig met het openbaar vervoer reist!

 

Jouw pinpas altijd bij de hand

Wij begrijpen als geen ander dat de zoektocht naar een damesportemonnee een hele opgave is. Dit komt vooral doordat iedereen zijn eigen smaak en persoonlijke wensen heeft. Zo kiest de één liever voor een tijdloos bruin exemplaar, terwijl de ander liever een opvallende portemonnee kiest. Met onze twee bovenstaande tips wordt het vinden van de perfecte portemonnee een stuk eenvoudiger. Ren snel naar de winkel en zeg voor eens en altijd vaarwel tegen het lange zoeken naar jouw pinpas.