Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u19798p77589/domains/redlightfashionamsterdam.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5941
Tarzan Vibrator kopen in Sexshop | Redlightfashionamsterdam

In iedere sexshop kom je hem wel tegen, de Tarzan vibrator. In dit artikel ga ik dieper in op de Tarzan vibrator. Waarom zou je hem moeten uitproberen? Welke soorten zijn er? En wat zijn eigenschappen waar je rekening mee moet houden? Met dit artikel hoop ik jouw seksleven een boost te geven, en je misschien wel over te halen om een tarzan vibrator te kopen. Een Tarzan vibrator is ook fijn om te gebruiken samen met je partner tijdens het voorspel. Het namelijk nogal een misverstand dat een sextoy alleen te gebruiken is tijdens de masturbatie, het kan ook je seksleven samen met je partner verbeteren.

 

Waarom een Tarzan vibrator

 

De Tarzan vibrator is niet zoals vele andere vibrators. Een Tarzan vibrator beschikt namelijk over een clitoris stimulator. En als vrouw weet je dat de clitoris een heerlijk plekje is om te verwennen, terwijl je vaginaal wordt bevredigt gaat de stimulator heerlijk over je clitoris heen. Alsof je in een trio zit waar een extra hand over je clitoris wrijft tijdens de penetratie. Er zijn vele varianten beschikbaar van de Tarzan vibrator, zo zijn er ook varianten met een G spot stimulator, en ingebouwde vibrerende parels.

 

Waar moet je op moet letten

 

Of het nu een Tarzan is, of een andere vibrator, er zijn altijd een aantal dingen waar jij op moet letten. Ik hoef je niet te vertellen dat de lengte en dikte belangrijk zijn, dit is smaak afhankelijk, dus je moet zeker even kijken hoe groot de Tarzan vibrator nou precies is. Vraag jezelf af wanneer je hem gebruikt, wil je hem onder de douche gebruiken? Kijk dan of hij waterdicht is. Kijk ook altijd welk type glijmiddel het beste past bij de Tarzan vibrator die jij koopt. Daarnaast heeft iedere vibrator zo zijn verschillende standen, kijk dus goed naar de prestaties die geleverd kunnen worden.